English  Greek
 
 
       
 

       Avand in noi sadita prin creatie, iubirea fata de Creator, impartasindu-ne in viata de binefacerile Sale, bucurindu-ne de atotpurtarea sa de grija, de binecuvantarea Sa, a lui Hristos Domnul, indrumati am fost de cuget a ne alatura celor ce-L cinstesc pe Dansul.
   Ne-am alaturat – prin lucrul mainilor noastre – si ne alaturam in continuare celor ce-L cinstesc pe El prin viata inchinata Lui, prin sfintenie si slujire perpetua in altarele bisericilor noastre stramosesti.
   Nu mica ne este responsabilitatea dar mare ne este nadejdea, argumentata si de calitatea produselor noastre, care printr-o imbunatatire continua a activitatii vom reusi a ne ridica la nivelul unei exigente maxime in executie, ceruta de grandoarea si stralucirea dumnezeiestii slujiri a Domnului.
   Unii cu altii si impreuna in slujirea lui Hristos – acesta este dezideratul liniei noastre ATHOS COLLECTION.

   Aparuta din dragostea in Hristos Domnul, fata de slujitorii Lui si nobletea actului caritabil in Biserica, linia ATHOS COLLECTION se infiinteaza in firma OCCO 2 in anul 1997.
   Prin bunavointa si purtarea de grija a pastorului nostru, Inalt Prea Sfiintia Sa Dr. Daniel Ciubotea Arhiepiscop al Iasilor si Mitropolit al Moldovei si Bucovinei prin adresa 8507/23.10.2000 ne invrednicim de binecuvantarea Sa in a executa si comercializa haine si vesminte preotesti.
   De atunci firma noatra executa si livreaza permanent haine si vesminte preotesti preotilor slujitori din cadrul Bisericii Ortodoxe Romane din tara si din strainatate.

 
 


 

 

 

 

  Athos Collection
     Modele imbracaminte:
     Modele
     Broderii
     Marimi
     Modele
     Broderii
     Proprii
     Distribuitori
  Contact
 
 
 
       
 

Copyright © 2004 Occo2
Produced by Creativ Design